У Харкові майор поліції з першого дня повномасштабної війни передавав окупантам розвіддані (відео)

вбивство
Фото з відкритих джерел. Ілюстративне

У Харкові затримали ворожого агента: чоловік має звання майора поліції. Поліцейський з першого дня повномасштабного вторгнення російських військ в Україну збирав розвідані дані щодо ситуації у місті.

Про це повідомляють у Службі безпеки України п'ятого травня.

Оперуповноважений підрозділу візуального спостереження, який має звання майора поліції, був залучений до збирання розвіданих на шкоду Україні у день початку збройної агресії рф. Через його родича, пенсіонера «ОМОНу» з Бєлгорода, співробітники ФСБ відпрацювали йому завдання фіксувати на фото військові та цивільні об'єкти у Харкові, а також переміщення підрозділів Збройних Сил України територією Харківської області.

Упродовж цього часу зловмисник встиг сфотографувати та передати через телеграм до росії фотознімки будівель Управління СБУ в Харківській області, Головного Управління Національної поліції в Харківській області, одного з торговельно-розважальних центрів у центрі Харкова, станції технічного обслуговування, де ремонтувалася автомобільна техніка військовослужбовців, а також фото військової техніки на території Харкова і області.

Сам же затриманий пересувався містом на службовому авто зі спецталоном, відтак його не оглядали на блокпостах. Його вдалось затримати на одному із блокпостів неподалік Харкова. У автівці знайшли, ймовірно, гранати, а також запали до них.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: