Мешканці Львівщини можуть допомагати армії у крамницях EVA

351-1

У магазинах мережі EVA у Львові та області встановлено спеціальні кошики для збору добровільних пожертв від клієнтів на потреби ТРО, ЗСУ та лікарень в межах проєкту «Корзини допомоги», що реалізується спільно з БФ «Коло».

Про це повідомили у пресслужбі мережі.

Там кажуть, що в якості благодійної допомоги приймається наступний перелік товарів: вологі та сухі серветки, туалетний папір, паперові рушники, прокладки для критичних днів, зубні щітки (дорослі, дитячі), зубні пасти (дорослі, дитячі), шампуні (дорослі, дитячі), бритви та засоби для гоління, дезодоранти, гелі для душу, мочалки, мило, креми для рук та обличчя, гігієнічні помади, антисептики, чоловічі шкарпетки (теплі), підгузки дитячі, пральний порошок, засоби для миття посуду, пакети для сміття, серветки для прибирання.

Вся зібрана допомога буде передаватись БФ «Коло» та розподілятись на благодійні потреби.

«За 69 днів війни ми визначили товари, які найчастіше просять надати волонтери, представники ТРО та ЗСУ. Саме їх і було включено до переліку необхідного в рамках проєкту «Корзини допомоги». Сьогодні благодійником може стати кожен клієнт EVA у Львові та Львівській області, просто заливши товар у корзині, а БФ Коло потурбується про те, щоб допомога потрапила туди, де вона найбільше потрібна», - каже виконавча директорка ТОВ «РУШ» (керуючої компанії мереж EVA) Ольга Шевченко.

*партнерська публікація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: