У Придністров’ї повідомили про нові вибухи біля кордону з Україною

9951-1_large

Так зване "міністерство внутрішніх справ" невизнаного Придністров’я підтвердило вибухи біля кордону з Україною.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє Newsmaker.

Придністровські ЗМІ 7 травня повідомили, що вночі у селі Воронкове Рибницького району було чутно вибухи. Населений пункт знаходиться поряд із українським кордоном. Інформацію підтвердили і "МВС" Придністров'я.

"Над військовою частиною у Воронковому літали щонайменше два дрони, пролунали чотири вибухи. На місці працюють спеціалісти. Попередньо повідомляється, що постраждалих немає", - повідомляють "Новини Придністров'я".

"Біля села Воронкове Рибницького району, в районі колишнього аеродрому, сталося чотири вибухи. Увечері 6 травня, приміряно о 21:40, імовірно з дрону було скинуто перші два вибухові пристрої. Через годину атаку повторили. Глибина вирв становить приблизно 1 метр, діаметр — близько 25 сантиметрів", — повідомили у "міністерстві" та опублікували фото з місця вибухів.

Президентка Мая Санду запевнила, що Молдові зараз нічого не загрожує, але влада продовжує уважно стежити за розвитком подій і робить все, щоб не допустити дестабілізації ситуації.

Про це вона повідомила 7 травня на спільній пресконференції з президентом Литви Гітанасом Науседою.

"Обговорила з президентом Гітанасом Наусідою ситуацію, що склалася в Молдові. Ми уважно стежимо за розвитком подій та робимо все, щоб не допустити дестабілізації ситуації у нашій країні. Ми також перебуваємо у постійному контакті з нашими зовнішніми партнерами та друзями", — сказала Санду.

Президентка наголосила, що пріоритетом влади є збереження миру.

"Наші аналізи та аналізи наших партнерів показують, що сьогодні Молдові нічого не загрожує, але ми зберігаємо пильність. Пріоритетом влади є збереження миру, життя та безпеки громадян", - заявила Санду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: