На Запоріжжі росіяни, перевдягнуті у форму ЗСУ, готуються до провокацій

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

У сакральний для рф день - дев'яте травня - російські окупаційні війська готують провокації, щоб звинуватити у цьому українських військових. У Запорізькій області вони планують переодягтись у форму ЗСУ та нападати на цивльних.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Там кажуть, що загарбники планують провести можливі провокації під час показових акцій святкувань під назвою «Безсмертний полк», аби звинуватити Сили оборони України в нищенні власного народу.

Є вірогідність, що росіяни, переодягнені у форму ЗСУ будуть нападати на мирні колони людей, кидати шашки у натовп, відкривати стрілянину.

У відомстві додають, що у росіян дуже низький морально-психологічний стан. окупанти пиячать та фіксується дизертирство. Підрозділи росіян скаржаться на неефективність атак на позиції Сил оборони Запорізького краю в районі Гуляйполя.

За повідомленням від місцевих жителів, у Пологах російські військові розстріляли близько двадцяти своїх автомобілів, тільки щоб не їхати на лінію фронту, сказавши, що це зробили представники руху опору на тимчасово окупованій території Запорізького краю.

Окрім того, напередодні 9 травня 2022 року мешканці міста Токмака, Пологівського району Запорізької області нагадали окупантам, що вони на українській землі тимчасово. Так, на вулицях міста масово почали з‘являтися листівки з написом «Перемогли нацизм - переможемо і рашизм».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: