Маріуполець передав окупантам інформацію про розташування підземних тунелів на «Азовсталі»

medium (12)
Фото: Офіс Генпрокурора України

У Маріуполі Донецької області городянин передав окупаційним військам інформацію щодо розташування підземних тунелів на меткомбінаті «Азовсталь», в укриттях якого ховалися тисячі мирних мешканців, а також поранені українські захисники.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу Генпрокурора у вівторок, десятого травня.

За даними слідства, підозрюваний передав ворогу інформацію щодо розташування підземних тунелів, сховищ та комунікацій на території металургійного комбінату «Азовсталь».

З початку військової агресії рф тунелі використовуються захисниками, які тримають оборону міста та ведуть бойові дії з російськими військами і представниками псевдореспублік, а також цивільними громадянами, які там перебувають.

Отриману від підозрюваного інформацію загарбники зафіксували на відео та розповсюдили в інтернеті з метою проведення пропагандистської діяльності та демотивації захисників Маріуполя.

Там кажуть, що електромонтерові з ремонту та обслуговування електроустаткування ПРАТ «МК Азовсталь» повідомлено про підозру у держзраді. Зроблено це заочно, оскільки чоловік досі перебуває у блокадному місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: