окупанти вивозять з України зерно та овочі, щоб постачати це на Близький Схід, - розвідка

зерно

російські окупаційні війська вивозять викрадене зерно та продукти до тимчасово окупованого Криму або на територію рф. Значна частина викрадених з України зернових перебуває на суховантажних суднах під російським прапором в акваторії Середземного моря.

Найімовірніше, вантаж прямує до Сирії, а звідти контрабандою зерно можуть постачати до інших країн Близького Сходу, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у вівторок, десятого травня.

Там розповідають, що у Пологах Запорізької області зерно та соняшникове насіння, що нині у сховищах, готують до транспортування до рф. Також з цією метою вилучається врожай, який зберігався З Енергодару в напрямку Кам’янки Дніпровської під охороною військових виїхала колона російських КАМАЗів та DAF завантажених зерном. Кінцевий пункт призначення колони – тимчасово окупований Крим.

У селі Волохів Яр Харківської області колабораціоністи допомагають окупантам вивозити зерно з ангарів. Зерновози відправляються до російського кордону.

У розвідці додають, що 1500 тонн зернових вивезено зерновозами (Кримзернотранс) з Малої Лепетихи Херсонської області до окупованого Криму. Є інформація, що окрім зерна окупанти вивозять в Крим великі об’єми викрадених в Україні овочів – буряк, картопля, капуста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: