11-річний хлопчик з Краматорська доглядає за своєю сестрою та мамою, які залишилися без ніг (фото)

280545203_2581803388621784_5924247248743381960_n

11-річний Ярослав самостійно доглядає за сестрою-близнючкою та мамою, які залишилася без ніг, після того, як російська ракета влучила у вокзал Краматорська.

Дівчина залишилась без обох ніг, а мама — однією, пишуть у Першому медоб'єднанні Львова.

Родина з Новгородського на Донеччині. Рідний тато діток помер, вітчим – пішов воювати. На початку квітня мама Наталя вирішила вивезти дітей з-під обстрілів. З валізами вони приїхали на вокзал. Поки чекали потяга, Яна попросила в мами чаю, що його на пероні готували волонтери. Ярослав лишився стерегти речі в приміщення. Коли мама з сестричкою вийшли надвір, пролунав вибух.

Наталя, яка досі не може собі пробачити того походу за чаєм, пригадує: коли розплющила очі, все було в крові. Потім побачила, що у доньки немає ніг. А після того, як не змогла підвестися, зрозуміла, що і сама без однієї кінцівки.

Уже кілька тижнів родина перебуває в нашій Дитячій лікарні Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова (вул. П.Орлика, 4). Наляканих сюди їх доправив евакуаційний потяг. Нині дітки і мама вже усміхаються, бо нарешті в безпеці. З подарунками до них постійно приходять волонтери і знаменитості. Ще одна хороша новина: зовсім скоро сім’я вирушить на протезування та реабілітацію до США.

Ярославчик каже: дуже хоче, аби мама і сестричка нарешті стали на ноги. До того часу обіцяє продовжувати бути їхньою надійною опорою і підтримкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: