Окупанти знищують мости, щоб ускладнити контрнаступ ЗСУ

армія рф

Російські загарбники знищують мости на Харківщині та можуть вдатись до таких же дій на Херсонщині, аби ускладнити контрнаступ Збройних сил України.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, повідомляє Укрінформ.

«Якщо говорити з розвідувальної точки зору - це ми все передбачали (знищення мостів – ред.), тому що нічого нового в діях російських окупаційних військ немає. Якщо ми повернемося трохи назад, давайте згадаємо відступ російських військ від Києва, на тому ж самому броварському напрямку. Коли вони виходили, вони підривали на своєму шляху все, що можна було підірвати. Крім того, було здійснено потужне мінування, а це займе багато часу для того, щоб його розмінувати. Знищувались найбільш критичні і важливі об’єкти інфраструктури. Таким чином, це нам нагадувало відхід якоїсь орди, яка знищує на своєму шляху все, що попадає їй під руки», - розповів Скібіцький.

Він вважає, що такі дії ворога дійсно впливають на проведення контрнаступу на Харківському напрямку.

«Так, це буде впливати, тому що там потужні водні перешкоди, які потім необхідно буде нам формувати або наводити переправу, або відновлювати ці мости для того, щоб продовжити контрнаступ і вийти на державний кордон нашої держави, відновити нашу присутність там, в подальшому проводити інші контрнаступальні дії», - вважає представник української розвідки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: