Українцям, яких вовозять до окупованого Криму, видають російські паспорти

0268d7be-0f894f5513d79495cb32a2d96da51ccc

Примусова паспортизація громадян України, яких насильно вивезли на тимчасово окуповану територію Криму та Севастополя з Херсонської та Запорізької областей продовжується.

Про це повідомила Уповноважена Верховної Ради України Людмила Денісова.

Окупаційна влада півострова зробила чергову картинку для пропагандистського телебачення рашистів, продемонструвавши як 10 осіб, котрі прибули до Криму з тимчасово окупованих районів материкової частини України, отримали російський аусвайс за спрощеною системою.

З примусово переміщеними на півострів громадянами України проводиться «роз’яснювальна» робота щодо необхідності отримання рашистської червоної книжечки, оскільки без «документів», які посвідчують їх особу, проживати на території Криму їм не дозволять.

Також українці потрапляють до фільтраційних таборів, де в них забирають паспорти громадян України і видають документ на тимчасове проживання, каже вона.

«Усі українці, які примусово отримали російські аусвайси є громадянами України. Наша держава не визнає жодних російських документів, які нав’язала рф», - зазначила вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: