Вночі російські ракети вдарили по військовому об'єкту на Львівщині (оновлено)

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

Російські війська завдали ракетного удару по об’єкту військової інфраструктури на Львівщині.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"15 травня, близько 04:30 був ракетний удар по одному із об’єктів військової інфраструктури. Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає. Наявність та характер руйнувань уточнюється", сказав очільник ОВА.

Пізніше Козицький додав, що чотири ракети ворога влучили в об‘єкт військової інфраструктури у Яворівському районі, неподалік кордону з Польщею. Об‘єкт повністю зруйнований.

В ніч на 15 травня повітряні тривоги вперше з 9 травня оголошувалися на західній Україні.

В Повітряних силах ЗСУ розповіли, що ракетних ударів було декілька. Удари завдали з Чорного моря. Дві ракети вдалось збити підрозділам зенітних ракетних військ повітряного командування "Захід".

У Повітряному командуванні "Захід" наголосили, що вороги хотіли поцілити в об'єкт інфраструктури в Львівській області. Ймовірно, що запуск здійснювали з підводних човнів.

Нагадаємо, останнім випадком, коли росіяни завдали ракетного удару по Львівщині, був вечір 3 травня. Тоді внаслідок атаки залишилися без електропостачання 85 тисяч будинків з 12 населених пунктів. На жаль, були й постраждалі, однак їхньому життю нічого не загрожувало. Ці люди зазнали поранень, коли їх відкинуло до стіни ударною хвилею.

Атакували інфраструктурні об'єкти – електропідстанції та інші. Також були пошкодження в гаражному кооперативі, де повибивало вікна та двері. Вибух був настільки сильний, що хвилею в гаражах взагалі повиривало замки та повідчиняло двері. Також в одній із Львівських церков вибило вітражі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: