росіяни хочуть сфабрикувати свідчення цивільних про звірства ЗСУ в Маріуполі

277989043_269932602020959_6887340516526741395_n
Маріуполь після російських обстрілів.

росіяни готують наймастабнішу підробку свідчень очевидців про те, що Маріуполь знищили українські захисники.

Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

окупанти змусять городян у письмовій формі залишити свідчення. Вже оголошено про початок реєстрації на компенсацію за знищене житло та/або втрату члена родини. За житло – 500 тис. рублів (орієнтовно 6 тис. доларів) , за загиблого члена родини – 3 млн рублів. (орієнтовно 33 тис. доларів).

Реєстрацію заяв на компенсацію проводять в приміщенні маріупольської школи №9. Однак, при поданні власноруч складеної письмової заяви маріупольці мають обов’язково зазначити, що майно «було знищено українськими військовими», а близьких «вбито українською армією». У разі відсутності / відмови такої позначки окупанти повідомляють, що ніяка компенсація проведене не буде. З урахування психологічного тиску та стану інформаційної блокади маріупольці в надії подають заяви з відповідними примітками, додає Андрющенко.

У підсумку, росія отримує десятки тисяч власноруч складених письмових «свідчень» про «звірства української армії». Які має використати для впливу на міжнародну думку, з широким розголосом через пропагандистські медіа-канали, що продовжують свою діяльність на території країн ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: