Сєвєродонецьк: через ворожий обстріл лікарні постраждали десять людей

280885969_413794013626943_4565580962332014785_n
Фото: Сергій Гайдай

Дев’ять осіб отримали поранення після артилерійської атаки ворога по лікарні в Сєвєродонецьку на Луганщині чотирнадцятого травня.

Про це повідомив очільник обласної війської адміністрації Сергій Гайдай.

Він розповів про ситуцію у Луганській області станом на ранок шістнадцятого травня.

Каже, що дитячої лікарні у Дніпрі госпіталізовано 15-річного жителя Лисичанська, який отримав травми під час обстрілу міста російською армією.

Також двоє людей - чоловік і жінка - загинули на місці. Росіяни обстріляли будинок у старих районах Сєвєродонецька приблизно о 16:00 у неділю, п'янадцятого травня. Ще одного чоловіка госпіталізовано.

Поблизу Борівського окупанти отримали жорстку відсіч і відступили. Атакували також в напрямку Тошківки. Там знову багато руйнувань житлового фонду. Зокрема, це села Попаснянської громади. В Комишувасі, Катеринівці, Новозванівці та Троїцькому пошкоджено 20 будинків. У містах Гірське та Золоте, а також у самій Тошківці – загалом 11, з яких три багатоповерхівки, додав очільник області.

Крім того, вчора вдень зафіксовані потрапляння в сім багатоповерхівок в нових районах Сєвєродонецька, а ще пошкоджена будівля професійного училища.

Із артилерії та систем залпового вогню також атаковані Лисичанськ, Привілля, Новодружеськ, Рубіжне, Воєводівка, Білогорівка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: