За два тижні повномасштабної війни проти України в полон здалися майже сто російських танкістів

afe7807-4ac6962-gettyimages-1211621272
ВІЙСЬКА РФ, ФОТО AFP/GETTY IMAGES/ ІЛЮСТРАТИВНЕ

За перші два тижні повномасштабної війни рф проти України, себто до середини березня нинішнього року, у полон ЗСУ здалися майже сто російських танкістів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, посилаючись на документи, що свідчать про втрати живої сили та техінки першої танкової армії збройних сил рф.

«Вивчення та аналіз добутих документів дозволив встановити перелік підрозділів, які беруть участь у військовому вторгненні на територію України, військові звання та прізвища окупантів, які під час ведення бойових дій загинули, пропали безвісти, потрапили в полон або отримали поранення», - сказано в повідомленні.

В українській воєнній розвідці кажуть, що станом на п'ятнадцяте березня нинішнього року загальні втрати першої російської танкової армії становили 409 осіб. Українські захисники ліквідували 61 та поранили 209 окупантів.

Лише за перші два тижні війни зникли безвісти 44 російські танкісти та 96 окупантів зі складу цієї армії вирішили зберегти свої життя та здалися в полон.

Упродовж цього ж часу ЗСУ знищили та захопили 308 одиниць бойової техніки зі складу зазначеної армії окупантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: