«росіяни викрадали людей навіть з власних осель»: на Київщині знайшли ще чотирьох закатованих окупантами (відео 18+)

280275648_1648071422217528_4221251179501586479_n
Скрін-шот із відео Андрія Нєбитова

У Макарові Київської області виявили ще одне масове захоронення закатованих та вбитих окупантами мирних мешканців. Жертвами росіян стали троє чоловіків, серед яких громадян Чехії.

Про це шістнадцятого травня повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

З його слів, захоронення знайшли обабіч дороги неподалік Макарова: тут у період російської окупації розташовувались їхні позиції. У ямі виявили тіла трьох чоловіків, серед яих один іноземець. окупанти їх розстріляли у різні частини тіла, а поряд із захороненням знайшли розтяжку із гранатою.

Нєбитов каже, що двоє чоловіків були вбиті пострілами в голову, інший - у живіт.

«На місці захоронення знайшли документи одного з загиблих – це громадянин Чехії. Є його відповідні дані. Інші дві людини не встановлені на даний час, але вони були в цивільному одязі. Ми будемо шукати при яких обставинах вони зникли на території України» - повідомив очільник обласної поліції.

Чех ще до війни працював в Україні далекобійником, а з початком бойових дій приїхав сюди волонтерити. 3 березня іноземець перестав виходити на зв'язок. На Батьківщині у 49-річного залишались дружина та брат.

Також неподалік села Раківка поліцейські знайшли тіло ще одного розстріляного місцевого жителя. Жертвою окупантів став колишній оперативний працівник органів внутрішніх справ, який перебував на пенсії.

Увага! Контент, оприлюднений нижче, може вразити (18+)

Під час окупації чоловік вийшов за дровами і не повернувся. Як виявилось, солдати російської федерації роздягнули чоловіка і розстріляли. Загиблого поховали на полі поряд із бойовими позиціями агресорів.

«Це черговий факт, який підтверджує, що російські військові викрадали людей навіть з власних осель. На тілі загиблого криміналісти виявили сліди катування. Чітко зафіксували також і наявність вогнепальних поранень в область тулуба» - зазначив Нєбитов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: