У Золочові спіймали водія під наркотиками, який перевозив зброю

281613720_371243461714098_3794110039171538611_n
Фото: Нацполія Львівщини

У Золочеві затримали водія, який порушував правила дорожнього руху. Під час огляду автівки виявилось, що керманич перевозив зброю та наркотики і сам був у стані наркосп'яніння.

Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

Сталося це шістнадцятого травня вдень на вулиці Базарній у Золочеві.

Після зупинки транспортного засобу правоохоронці виявили, що водій, 50-річний житель Бродів, поводиться підозріло та має ознаки наркотичного сп’яніння.

Під час оформлення протоколу про адміністративне правопорушення водій запропонував правоохоронцям хабар за непритягнення його до відповідальності. На неодноразові зауваження поліцейських про неприпустимість таких дій та кримінальну відповідальність, передбачену за це, чоловік не реагував.

Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили два пістолети та вилучили їх. Крім того, в салоні автомобіля виявлено амфетамін та скляну колбу з мундштуком для куріння.

У водія забрали авто.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: