Брат зарізав сестру через відмову брати участь у "Безсмертному полку"

568025

Яке кончене... Святкування 9 травня в одному з будинків Іркутської області закінчилося вбивством. Місцевий мешканець зарізав сестру, бо вона відмовилася брати участь у акції «Безсмертний полк».

Про це повідомляє Тайга.інфо.
За даними суду, святкували орки втрьох: брат, сестра та племінниця. Під час застілля виникла сварка через зниклу медаль батька та його будинку.

«Вони ніяк не могли вирішити, кому повинен належати будинок. Під час сварки брат також дорікнув сестрі за те, що вона відмовилася брати участь в акції «Безсмертний полк», організованої цього дня в їхньому селі. У відповідь на закид вона сказала, що не стала цього робити, оскільки батько не заслужив на ці почесті, що сильно обурило брата», — розповіли в суді.

Родичі продовжили гуляння. А потім сестра пішла спати. Чоловік, за його словами, перебував у сильному сп'яніння і його охопила злість через слова сестри про батька.

«Те, що відбувалося надалі, він пам'ятає погано, в пам'яті залишився момент, як він стоїть над ліжком сестри, в його руці ніж, а сестра - поарнена», — додали в суді.

Потерпіла померла до приїзду лікарів. Обвинувачений дав зізнання, стверджуючи, що всьому виною став алкоголь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: