Щоб не платити компенсації, пораненим окупантам самопроголошеної «ЛНР» діагностують виразку

278713654_304047265241692_4323931067873412204_n
Знищений окупант. Фото: Генштаб ЗСУ

російські окупанти вдаються до хитрощів, щоб не виплачувати компенсації родинам поранених бійців із невизнаної «ЛНР». Травмованим у ході бойових дій діагностують остеохондроз чи виразку.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України вісімнадцятого травня.

Там кажуть, після лікування поранень та контузій так звані бойовики із самопроголошеної «ЛНР» отримують виписки, в яких зазначені хвороби, які не передбачають компенсаційних виплат.

«Це викликає гостре відчуття несправедливості з боку місцевого населення «ЛНР» навіть не зважаючи на нарощування пропаганди з боку рф. Враховуючи безповоротні втрати 2 армійського корпусу ЗС рф (саме в ньому служать «мобілізовані» з території «ЛНР»), ситуація щодо підтримки та сприйняття місцевим населенням війни та подальшої мобілізації значно зменшується», - вважають в українській воєнній розвідці.

Там розповідають, що дружини та родичі солдат виходять на стихійні акції протесту проти примусово мобілізованих. Такі акції зафіксовано поблизу військової прокуратури та військкоматів Луганська та Ровеньок. Основна вимога протестуючих – повернення мобілізованих додому. Загальна кількість учасників близько 700 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: