Поранені майже не виживають: у розвідці назвали кількість втрат мобілізованих жителів ОРДЛО

Без названия (41)

Підрозділи, що складаються з примусово відправлених на війну жителів непідконтрольної Києву частини Донеччини та Луганщини, відіграють особливу роль у нападі Росії на Україну. Величезними втратами серед мобілізованих особливо ніхто не переймається, адже для росіян мешканці ОРДЛО – люди другого сорту.

Російське командування не рахує кількість загиблих та поранених навіть у своєму війську, а про "армію" "республік" і взагалі не йдеться. Веденням якоїсь статистики, за даними джерел 24 каналу в розвідці, займаються у керівництві так званих "ДНР" та "ЛНР". Відповідні звіти колаборанти подають російським генералам.

Кількість загиблих та поранених на фронті Пушилін, Пасічник та їх поплічники ретельно приховують, оскільки навіть ті цифри, які є, можуть призвести до бунтів.

Реальної кількості загиблих ніхто не знає, але наявні цифри шокують

  • Згідно з документами, які роздобули українські розвідники, з початку повномасштабних бойових дій до 12 травня включно на фронтах загинули 17 247 мобілізованих в ОРДЛО. Ще 8 931 особа отримала поранення.
  • До цієї статистики включили лише тих "двохсотих", яких витягли з поля бою. Росіяни та бойовики зазвичай подібним не займаються, тому реальна кількість втрат може бути значно більшою.
  • Крім того, згідно з документацією, майже кожне поранення на полі бою призводить до смерті мобілізованого. Через ненадання вчасної та кваліфікованої медичної допомоги, відсутності засобів зупинки кровотечі та взагалі небажання командування рятувати "трьохсотих" кількість загиблих значно перевищує цифру поранених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: