СБУ затримала брата Олега Царьова, який готував провокації на Сході

3JO26h5RHaYUXeQLMuakF9KY2qIgvLj6xM35J8MD
Олег Царьов.

За даними української спецслужби, цей родич колишнього народного депутата-зрадника, ініціатора «новоросії» і поплічника президента-втікача януковича намагався організувати диверсійну діяльність у Дніпропетровській області.

Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

Після повномасштабного вторгнення він був упевнений у швидкій перемозі рф, чекав на окупацію регіону та на обіцяну йому посаду. А саме – на крісло голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Коли сподівання на безперешкодний прихід росіян не виправдалися, він почав отримувати вказівки від своїх кураторів. Зокрема, його завданням було дестабілізувати ситуацію у регіоні за рахунок проведення серії вибухів на об’єктах транспортної та критичної інфраструктури.

Співробітники СБУ встановили за ним контроль ще на первинному етапі підривної діяльності та запобігли неминучим негативним наслідкам.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили у спеціально обладнаному схроні зброю та боєприпаси, тротилові шашки для вчинення диверсій, банківські картки та паспорти громадянина рф.

За даними слідства, брат екснардепа-зрадника мешкав у Дніпрі з часів Революції Гідності. При цьому він не розділяв суспільних настроїв і бажав повернення президента, якого він знав особисто, і при якому його родич був впливовою особою.

Всі ці роки він вів тихий і непримітний спосіб життя, і підтримував активний зв’язок з братом, який переховувався на території рф.

Олег Анатолійович Царьов — колишній український підприємець, політик, сепаратист. Переховується в рф від слідства, провадженого Генеральною прокуратурою України за звинуваченням у державній зраді через колабораціонізм із росією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: