В «Епіцентрі» прокоментували ситуацію із бронежилатами для ЗСУ, якими торгують у мережі

281854881_126229316722022_880863594463601624_n
Фото: ЛОК

У мережі торговельних центрів «Епіцентр» надали пояснення щодо інформації про безкоштовні бронежилети, які виготовляють для української армії, та буцімто продають у гіпермаркетах.

Напередодні у Львівському Оборонному Кластері заявили, що в мережі торговельних центрів «Епіцентр» продають бронежилети, які вони виготовляють безкоштовно для бійців ЗСУ. Колектив ЛОК звернувся до відповідних органів щодо розслідування цієї ситуації.

У компанії пояснили, що бронежилети ТЕМ 1, ТЕМ 2 поставлені в мережу торговельних центрів «Епіцентр К» компанією «Група Венето» . Остання натомість  надала всі необхідні документи на товар: товарні накладні, сертифікати випробувань та якості.

«Відповідно, ТОВ «Епіцентр К» правомірно закупив сертифікований товар з усіма підтверджуючими документами. Від активістів до СБУ надійшло звернення з проханням перевірити вищезазначені бронежилети. Вони здались їм схожими на ті, що були в гуманітарній допомозі для ЗСУ. У зв'язку з цим було вилучено з продажу бронежилети ТЕМ 1 з декількох торговельних центрів.  Епіцентр є добросовісним набувачем товару та надав до СБУ всі документи, які отримав від компанії "Група Венето», - заявили у компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: