Обстріли, ракетні удари та Херсонщина на межі гумкатастрофи: як минула ніч у найгарячіших точках України

____39952_650x410

Російські окупаційні війська рівняють із землею Луганщину та Донеччину, обстрілюють Харківщину, Миколаївщину, тривають бойові дії в Херсонській області.

Одещина: Три ракетні удари, ввечері —удар по об'єкту інфраструктури. Є пошкодження, постраждалих немає.

Харківщина: Ракетний удар знищив Лозівський палац культури. Вночі окупанти обстрілювали Золочівську громаду, горіли житлові будинки. За добу в області 20 поранених, серед них одна дитина.

Донеччина: росіяни обстрілювали всю лінію фронту від Мар’їнської до Лиманської громади. Пошкоджено 27 житлових будинків та 8 споруд цивільної інфраструктури. Більша частина міста Красногорівка знеструмлена.Під обстрілом перебував Авдіївській коксохімічний завод та житлові квартали міста. За добу в області 3 загиблих, 4 поранених.

Миколаївщина: передмістя обласного центру обстріляно з РСЗО «Смерч». Обстрілювалась Широківська громада. Потраплянь і потерпілих за попередньою інформацією немає. Детальна інформація з’ясовується.

Херсонщина: ситуація в області критична. Бойові дії не припиняються. На межі гуманітарної кризи окуповані села. Виїзду та в’їзду з Херсонщини окупанти не дають, лише через Крим. Місцеві жителі чули запуск ракет.

Луганщина: бої на околицях Сєвєродонецька, пожежа на «Азоті», є загиблі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: