На Запоріжжі партизани пошкодили ворожий бронепотяг

1366619866

Упродовж минулої доби російські окупаційні війська випустили три крилаті ракети по цивільному об'єкту Запорізького району. Обійшлося без жертв, однак ситуація в регіоні залишається напруженою.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух в етері 5 каналу, цитує пресслужбі відомства 23 травня.

Він також розповів, що партизани пошкодили бронепотяг окупаційних військ у Мелітопольському районі.

Також складною залишається гуманітарна ситуація на тимчасово окупованих територіях.

Очільник ЗОВА також звернув увагу, шо окупанти намагаються змусити людей виконувати їх незаконні вимоги: намагаються обкласти кожного даниною, вимагають отримувати ліцензії, щоб сплачували їм частину доходу, викрадають підприємців, вимагаючи гроші, саджають у підвал. Ведуть себе, як бандити та терористи, каже він.

Також окупанти займаються системними крадіжками і рекетом у місцевого населення та підприємців: вивезли десятки одиниць техніки, крадуть зерно з зерносховищ. Це зерно мало піти на продаж міжнародним партнерам, які відповідають за продовольчу безпеку у світі. Переважно окупанти вивозять все у тимчасово окупований Крим. Зважаючи на такі дії армії країни-терориста у регіоні, з кожним днем стає все менше людей, які погоджуються співпрацювати з окупантами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: