В акваторію Чорного моря зайшов ворожий корабель «Адмірал Макаров», яким керує зрадник України

11356r-makarov-161010-01-fotor

До угруповання в Чорному морі з 7 великих десантних кораблів та 2 ракетних, з Севастополя висунувся один з новітніх кораблів чорноморського флоту «Адмірал Макаров».

Це підвищує вірогідність ракетних ударів по українській території, повідомляє ОК «Південь».

«Адмірал Макаров» — військове судно вмф росії, третій фрегат проєкту 11356Р («Буревісник»), класу «Адмірал Григорович», флагман і один із найновіших кораблів російського флоту.

Судном керує колишній український військовий, уродженець Вінниччини, військовий злочинець і колаборант із росією капітан 1 рангу Григорій Бреєв, який 2014 року зрадив присязі ЗСУ та прийняв присягу зс рф.

Під час повномасштабного вторгнення росії до України, Бреєв безпосередньо керував пусками крилатих ракет «Калібр» із цього судна по цивільних об'єктах в Україні.

На лінії зіткнення в Миколаївській та Херсонській областях суттєвих змін в тактиці ведення бойових дій ворога нема. Як і раніше, позбавлений можливості просування вперед, противник укріплює свої позиці, намагаючись провести повітряну розвідку.

За сталою традицією безпілотник-розвідник типу «Орлан-10», піднятий над Херсонщиною, влучною роботою наших підрозділів «заземлений» в розрахунок безповоротних втрат ворожих сил.

Всього за результатами дій наших ракетно-артилерійських підрозділів, спільно з авіацією, ворог втратив понад 55 рашистів та кілька одиниць броньованої техніки. Остаточна кількість уточнюється.

На Одещині ситуація стабільна і контрольована

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: