Діти на Львівщині вирощували рослини, щоб зібрати кошти для ЗСУ

283458021_559062485862087_2680574231488379860_n

Учні недільної школи при храмі Успіння Пресвятої Богородиці в місті Миколаїв організували благочинний ярмарок, аби заробити на квадрокоптер для захисників на фронті.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

«Ідея виникла ще на початку війни. Хотіли якось заробити кошти, щоб допомогти армії потрібними речами. Спочатку плели маскувальні сітки. На Вербну неділю продавали місцевим мешканцям власно зроблені святкові букетики з верби. Кошти віддали на придбання бронежилета для земляка, який йшов на фронт. На Великдень малювали крашанки, щоб передати нашим захисникам», - розповіла керівниця недільної школи, наставниця дітей Олена Сотник.

А в березні діти віком 8-12 років висіяли розсаду помідорів, капусти та квітів. Дбайливо поливали, доглядали, а потім розсадили в роздільні ємності. Клієнтами вихованців стали парафіяни, які вертались з недільного богослужіння та купували розсаду.

Вдалось вторгувати майже 3 тисячі гривень. Ці кошти планують витратити на закупівлю квадрокоптера.

«Є сподівання, що цифрова «пташка» незабаром полетить до наших захисників»,-  додала Олена Сотник.

Цікавих ідей у вихованців недільної школи – багато. До прикладу, 1 червня, з нагоди Дня захисту дітей, планують провести майстер-клас з бісероплетіння та ниток для маленьких миколаївчан та малечі, що приїхали з інших міст. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: