У Львові врятували дітей з Чорнобаївки, які потрапили у ДТП

Без імені
Кадр з відео зустрічі хлопчика з Чорнобаївки та його лікарки.

Мама, двоє синів, бабуся та дідусь з Чорнобаївки потрапили у ДТП на Львівщині.

Про це повідомляє Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит».

Сім'я, яка тікала від війни у Чорнобаївці, що на Херсонщині, усі речі залишили вдома і не встигли зібрати все необхідне, тож обживалися на новому місці і старалися облаштувати собі життя на Львівщині.

Але в той день вони не доїхали до взуттєвого магазину - після зіткнення дідусь загинув, мама отримала важкі травми, а двоє дітей - черепно-мозкові травми і важкі переломи. Команда «Охматдиту» поїхала по хлопців до районної лікарні у Турці.

У Іванка, старшого хлопчика - черепно-мозкова травма і переломи обох стегон зі зміщенням. До відділення реанімації та інтенсивної терапії підліток потрапив у стані шоку і ретроградної амнезії. У молодшого - теж перелом ключиці і черепно-мозкова травма. Доки мама хлопців одужувала у лікарні для дорослих, хлопцями займалася команда дитячої лікарні.

«І ось цей день настав! Іванко повернувся до реанімації, де йому допомагали одужувати, але цього разу - на своїх двох і з квітами для своєї лікарки. Завідувачка Віра Приймакова щиро рада, що пацієнти одужують, як справжні герої з Чорнобаївки. А ще хлопці повідомили радісну новину - їх мама, за яку ми всі не переставали молитися, також одужує!» — повідомили у медзакладі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: