На Львівщині затримали коригувальника ворожого вогню

вбивство
Ілюстративне фото

У Львові затримали ворожого агента рф. Чоловік коригував ракетні обстріли у Львівській області та передавав окупантам інформацію щодо розташування підрозділів українських військових.

Про це повідомили в обласному управлінні Служби безпеки України у п'ятницю, 27 травня.

За даними відомства, затриманий співпрацював із ворожими спецслужбами та ділився із агентами інформацією щодо результатів ракетних обстрілів у Львові, збирав дані про необхідність нанесення ударів й по інших об’єктах критичної та оборонної інфраструктури. Такі «рекомендації» зрадника давали агресорам можливість наносити удари з більшою шкодою та отримувати потрібний візуальний аналіз.

«Вы скажите что надо еще посмотреть? Если необходимо, я утром могу сходить и сфотографировать» - такими словами зрадник завершував переписку з кураторами. Листувались вони у прихованому чаті в Телеграмі.

Окрім коригування вогню чоловік збирав та передавав інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України, Нацгвардії та розміщення блокпостів територіальної оборони у Львівській області.

Йому повідомлено про підозру у держзраді та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: