Тепер у невизнаній «ДНР» залишились тільки жінки: росіяни мобілізували на війну проти України майже всіх чоловіків

283712832_5157828237640408_3003472877323897867_n
Фото: СБУ

російські окупаційні війська примусово мобілізували до свого війська практично всіх чоловіків, які мешкають у самопроголошеній «ДНР».

Про це розповів полонений загабник, якого забрали на війну проти України з тимчасово окупованої Донецької області, передає Служба безпеки України 27 травня.

окупант зізнається, що тепер псевдоутворення прозвали «ЖНР» («Жіноча народна республіка» – прим.), адже на війну примусово забрали майже всіх чоловіків.

«Нам не до политики, мы рабочие люди, работали… А нас призвали практически 100% мужского населения! Знаете, как сейчас «ДНР» обзывают? «ЖНР»! Там мужчин практически не осталось», – розповідає чоловік, радіючи, що потрапив в полон і залишився живим.

окупант запевняє, що ніколи не почував себе частиною російської армії через погане ставлення військових рф. «Нас бросили в Стеблянке без связи, без ничего. Командование у нас, я бы не сказал, что было сильно корректное. Именно командир батальйона практически постоянно был в нетрезвом состоянии», - каже затриманий.

Також він розповідає, що командири стріляли під ноги «ДНРівцям», якщо їм щось не подобалось.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: