Вартість оренди житла у Львові зменшилася: є варіанти і по 2200 грн

Screenshot_20220527-101650_Chrome

Найбільший пік попиту на оренду житла у Львові був у березні: оренда однокімнатної квартири тоді становила 20 тис. грн. Проте станом на кінець травня вартість оренди житла зменшилась.

Про це повідомляє ТСН.

Найдешевша квартира у Львові обійдеться у 2200 грн. Це - помешкання- "кавалерка" (коли пропонують в оренду лише кімнату без вигод - ред.). Розташоване воно відносно близько до центру. Проте умови там далеко не ідеальні, зокрема туалет на вулиці, а кухня та спальня в одному приміщенні.

Схоже помешкання, проте із спільними кухнею та ванною поблизу центру Львова можна орендувати за 5000 грн.

Також від 3500 до 4500 грн можна орендувати кімнату в гуртожитку, проте ванна і туалет будуть спільними. 

Є у Львові і повноцінні квартири за відносно бюджетною ціною. До прикладу, у Залізничному районі міста пропонують житло за 6000 грн на місяць. Щоправда, у квартирі відсутній сучасний ремонт та облаштована вона меблями 80-х років. Плюсом є наявність побутової техніки. 

Від 7000 до 10000 грн у Львові можна орендувати повноцінну квартиру в середмісті. Там буде новіший ремонт, меблі та наявність побутової техніки. За 10000-15000 тис. грн у Львові можна орендувати однокімнатну квартиру в новобудові з сучасним ремонтом. 

Орендувати двокімнатну квартиру у Львові можна від 8 тис. грн. Це - приміщення здебільшого із "радянським" ремонтом. У новобудовах із сучасним ремонтом оренда квартири обійдеться від 400 до 1000 доларів за місяць. Все залежить від місця розташування будинку. Трикімнатну квартиру у Львові можна зняти від 8000 грн на окраїні міста і навіть за 3000 доларів - у новобудові з дизайнерським ремонтом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: