Генерал США дав прогноз коли Україна витіснить рф на позиції 23 лютого

01001cmz-89b2_1280x720

Генерал-лейтенант США у відставці, екс-командувач НАТО, експерт Центру аналізу європейської політики у Вашингтоні Бен Ходжес дав прогноз, коли Україна витіснить росію на довоєнні позиції 23 лютого.

Експерт також зазначив, що на його думку, вирішальною для перемоги України стане правильно налагоджена логістика.

За оцінками Ходжеса, Збройні сили України до кінця літа 2022 відсунуть росіян, як мінімум, до тієї лінії, на якій вони перебували до повномасштабного вторгнення. Генерал у відставці каже, що у ворога ще багато артилерії та ракет, але вони закінчаться, після чого здійсниться його прогноз.

"Коли вони не зможуть чинити тиск на українські війська – від Херсона до Донбасу, тоді й станеться наступна переломна точка на цій стадії операції. І тоді до кінця літа, якщо ми виправимо тилове забезпечення, логістику, то ЗСУ зможуть вигнати агресора", - наголосив експерт.

Бен Ходжес вважає, що логістичні можливості росії дедалі більше погіршуються. Водночас Україна у цьому плані покращує свої позиції. Експерт уточнив:

"Коли буде правильне становище, російські сили впадуть, настане кульмінація. Я думаю, що, швидше за все, це станеться у серпні", - додав Ходжес.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: