ЗСУ відкинули росіян від траси Лисичанськ-Бахмут

8e0065c-1064251-gajdaj-fb

Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що до передової надійшло підкріплення ЗСУ та відкинули ворога з траси Лисичанськ-Бахмут, якою тепер можуть возити гуманітарні вантажі.

"Вони (окупанти – ред.) там несуть у готелі великі втрати, бо наші їх там постійно обстрілюють та вибивають з готелю. Поки вони там ховаються, але пройти не можуть. Тіктокери кадировські вже зняли відосик на тлі якогось там прапора, що Сєверодонецьк під контролем, все нормально, ми все захопили... Я запрошую будь-якого тіктокера: будь ласка, зніміть відео, сподіваюся, це буде останнє відео, десь із центру міста, а не в якійсь будці на фоні прапора", - розповів Гайдай в ефірі телемарафону.

У Сєвєродонецьку тривають тяжкі бої. Однак в оперативному командуванні "Схід" наголошують, що дії окупантів не є ефективними, тому вони не зможуть захопити місто, повідомляє 24 канал.

Пресофіцер оперативного командування "Схід" капітан Ілько Божко. Він зазначив, що російські окупанти просто не вміють штурмувати міста і не навчилися цього робити.

"Дії росіян абсолютно неефективні при штурмі міст. Як би бачимо, вони не навчилися цього робити і в них надалі не буде цього виходити", – наголосив Божко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: