Після двох невдалих спроб: Порошенко звернувся до Зеленського, щоб перетнути держкордон

зеленський-порошенко

Лідер «Європейської Солідарності» та п'ятий президент України Петро Порошенко втретє спробує перетнути державний кордон. Він звернувся до президента Володимира Зеленського після двох невдалих попередніх спроб.

Про це він написав у соцмережах 30 травня.

Порошенко зазначив, що він не зміг виїхати у складі офіційної парламентської делегації на Парламентську асамблею НАТО. А наразі він намагатиметься виїхати до Роттердама на Конгрес та Саміт Європейської народної партії.

За словами п'ятого президента, він має офіційне запрошення від президента Європейської народної партії, а також оформлене відрядження, яке підписав спікер Верховної Ради.

«Після того, як абсолютно незаконно було зірвано мою поїздку у складі офіційної парламентської делегації на Парламентську асамблею НАТО, де я мав намір відстоювати надання Україні ПДЧ на саміті Альянсу цього року, сподіваюся, що висновки зроблено і ніхто вже не перешкоджатиме моєму виїзду до Роттердаму», — повідомив він.

Нагадаємо, 27 травня Порошенка не пропустили через держкордон на пункті пропуску «Рава-Руська». У ЄС тоді заявили, що прикордонники «верзли якусь нісенітницю про підроблене чи скасоване розпорядження», а керівництво фракції весь вечір намагалося зв’язатися з головою Верховної Ради, «щоби зрозуміти, що відбувається».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: