Родинам окупантів, які відмовляться виконувати злочинні накази, погрожують депортацією, - розвідка

армія рф

Родинам російських офіцерів із західного війського округу заборонили виїжджати із країни. Якщо окупанти відмовляться від виконання бойових завдань, їхніх дружин та дітей погрожують переселяти у депресивні регіони далекого сходу рф.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки при Міністерстві оборони України у понеділок, 30 травня.

Там кажуть, що командування західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька родин військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони.

Дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном поки їхні чоловіки завдають ракетних та бомбових ударів по мирному населенню України на Слобожанському напрямку, зазначають у відомстві.

Окрім цього, воєнна розвідка України також оприлюднила список воєнних злочинців – військовослужбовців вертолітної ескадрильї 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони західного військового округу (в/ч 12633 аеродром “Пушкін”, м. Санкт-Петербург) та нагадує, що всіх воєнних злочинців буде викрито та за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: