Війська рф увійшли у центральні райони Сєвєродонецька — голова ОВА

IMG_20220601_085332_756

Окупанти обстріляли завод «Пролетарій» та об’єднання «Азот»

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, війська РФ ведуть штурмові дії, закріплюються в центрі Сєвєродонецька, продовжуючи руйнувати інфраструктуру і об’єкти промисловості.

«О 18:55 вони з літака атакували об’єднання «Азот», внаслідок чого стався викид отруйних речовин», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вдень, 31 травня, ворог здійснив артилерійський обстріл заводу «Пролетарій» в Лисичанську – зафіксовані пошкодження декількох приміщень.

Окупанти продовжують знищувати житловий фонд.

«У Гірському росіянами зруйновано щонайменше шість будинків і місцева школа мистецтв, у Врубівці – шість будинків, у Новоіванівці – п’ять, у Сєвєродонецьку – чотири, у Лисичанську – три, у Миколаївці – два», - заявив голова ОВА.

Штурмові дії 31 травня війська РФ проводили у північних, південних та східних районах Сєверодонецька.

«Крім того, росіяни намагаються витіснити підрозділи наших військ із займаних позицій у районах Білогорівки та Врубівки. Застосували штурмову та армійську авіацію у районах Комишувахи і Ниркового», - повідомляє Гайдай.

За словами голови ОВА, за минулу добу відбито дев’ять атак ворога, знищено два танки, тринадцять артилерійських систем, вісім бойових броньованих машин та шість ворожих автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: