Дружини примусово мобілізованих із невизнаної «ДНР» блокують військову частину, - розвідка

окупанти
Фото ілюстративне\ з відкритих джерел.

Примусово мобілізовані до лав окупаційної армії «ДНРівці» скаржаться на безлад, який відбувається в їхній частині, а також на відсутність ротації.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки при Міністерстві оборони України у четвер, другого червня.

У перехопленій розмові один зі окупантів розповідає, що українські війська вели обстріл безпосередньо їхнього місцерозташування. Каже, що це наслідок неадекватних дій спів службовців, які їздять по селах на автомобілі, вилазять на підвищення, щоб «впіймати» Інтернет. У батальйоні масове пияцтво: «Перший взвод в селі. Від нього вже виє село. Неадеквати».

Рашисти скаржаться, що окупаційне командування не відпускає нікого на ротацію. А їх самих «мобілізували» навіть попри наявність документів, що засвідчують непридатність до служби в армії:

«105 і 107 полк вже в Донецьку. Але їх не відпускають. Дружини блокують військову частину. Додому їх не відпускають. Навіть то, що нас набрали за «білими білетами», це не порушення в цій ситуації. Наче ми мали попередити, що в мене «білий білет». Тут взагалі цирк. Зараз все одно буду писати цю й… (остогидлу) скаргу, пішли на… (геть)», - каже він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: