"Більше нацистів та корисних ідіотів": СБУ отримала доступ до методичок ФСБ щодо війни

image (1)

Служба безпеки України повідомляє, що отримала доступ до пропагандистських методичок російських спецслужб про "правильне висвітлення спецоперації" в Україні.

За словами речника СБУ Артема Дехтяренка, співробітники 5-го відділу ФСБ РФ визнають у своїх документах, що населення Росії досі не розуміє, чому війна була єдино можливим способом "вирішення цілей РФ". Тож спецслужба РФ намагається знайти нові аргументи, щоб пояснити це, і виправдати злочини російських військових.

У цих методичках окупанти доволі правдиво вказують наслідки, з якими вони зіткнулися після нападу на Україну:

▪️ недовіра до російських ЗМІ навіть в самій РФ

▪️ високий рівень пацифізму серед російської молоді

▪️ цілковита відсутність підтримки українцями дій російських загарбників

Щоб змінити ситуацію, на думку російських спецслужб, треба створювати більше роликів про "гєроєв асвабадітєлєй", (використовуючи в тому числі відомий з часів 2014 року посил про "вєжлівих людєй" -ред.) порятунок тварин, возз’єднання розлучених сімей тощо.

"Натомість весь світ зрозумів, що російська армія – ґвалтівники, мародери та воєнні злочинці.

"Побєдобєсіє" російського народу вже дуже далеке від того рівня, який хотіли б бачити в Кремлі. Холодильник поступово почав перемагати телевізор, а новини про "зниклих безвісти" солдатів та розбиті російські підрозділи нагнітають паніку серед російського населення.

Також на тимчасово окупованих територіях ФСБ вигадало відключення українських телеканалів та трансляцію дурних роликів про те, що російська армія воює "за українців, щоб потім передати їм захоплені землі". В планах ФСБ сітка агітаторів та трансляція проєктів російських медіа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: