Громада бельгійського Сінт-Трейден передала  бронежилети для ЗСУ

2854438188320887877549632180347455084807627n-3408b571

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з мером бельгійського міста Сінт-Трейден Верле Геерен.

Пані мер передала Львову допомогу від громади Сінт-Трейдена: 127 бронежилетів, 50 аспіраторів та турнікети, кошти на які збирали всією громадою, повідомляють у ЛМР.

«Ми щодня стежимо за всім, що відбувається в Україні, і дуже вболіваємо за Україну. Я розумію, що це не звичний подарунок, з яким їдуть офіційні делегації, але переконана, що він є потрібний і буде належно використаний.

Кошти ми збирали усією громадою - і прості люди жертвували, і церковні громади, і організації. І нашим мешканцям є дуже важливо, аби ці речі буди передані прицільно тим, кому це потрібно. Саме тому я особисто приїхала, щоб вручити цю допомогу», - сказала Верле Геерен.

Андрій Садовий подякував усій громаді Сінт-Трейдена і запевнив, що немає маленької чи великої допомоги, адже кожна з них - це є крок, який наближає Україну до перемоги.

Також міський голова Львова розповів про те, що до медичних закладів міста щодня привозять поранених з важкими травмами. І щоб мати змогу надати їм максимальну допомогу і реабілітацію, Львів будуватиме один із найбільших реабілітаційних центрів Європи, який отримає назву «Незламні». Його збудують за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: