Росіяни масовано обстріляли Донецьк, щоб звинуватити ЗСУ, але люди їм не вірять

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

Вояки Путіна продовжують спроби звинуватити героїчну українську армію у своїх злочинах. Щоправда, їй не вдається обдурити навіть тих людей, яких вони обстрілюють.

Російські окупанти свято переконані, що всі навколо такі ж недалекі, як вони, тому повірять їхнім провокаціям. Вони сподіваються звинуватити ЗСУ у своїх злочинах, але їм не вірять навіть місцеві мешканці, які на 8 рік війни "почали щось підозрювати".

Оскільки Україна знає про плани російських окупантів заздалегідь, то про обстріл Донецька з метою звинуватити ЗСУ було відомо раніше. Втім, росіяни в надії обдурити бодай місцеве населення таки обстріляли житлові квартали.

Цікаво, що злочину брехню росіян викрили самі мешканці Донецька, які орієнтуються в просторі краще за російських військових. Вони одразу вирахували, що "випущені по центру міста 40 снарядів з "Граду", про які заявили російські окупанти, аж ніяк не могли прилетіти з позицій ЗСУ.

Зокрема, в одній з груп донеччани повідомили про те, що снаряди прилітають із територій, які контролюють російські окупанти. Вони вважають, що провокація росіян спрямована на те, щоб переконати місцевих в тому, що "Україна погана", та виправдати так звану "спецоперацію".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: