Топ кращих фільмів десятиліття для хорошого відпочинку

P-02

Пропонуємо вам переглягути кращі фільми десятиліття щоб трішки відпочити та перезавантажитися.

ТОП складався з тих фільмів, які не забулися через тиждень після успішних зборів першого уікенду, а іноді були по достоїнству оцінені лише через деякий час після прем’єрних показів і в підсумку змінили основи кінематографії.

“Пригоди Паддінгтона 2”, 2017

Пригоди Паддінгтона 2

Історія про ведмідя на ім’я Паддінгтон з дрімучого Перу. Він приїхав до Лондона, щоб знайти сім’ю і стати справжнім англійським джентльменом. На шляху до цієї мети його чекають неймовірні пригоди, повні гумору і небезпек.

“Місячне сяйво”, 2016

Фільми десятиліття

Фільм у трьох частинах розповідає про три стадії дорослішання темношкірого хлопця на ім’я Шарон. У дитинстві він мешкав у кримінальному районі Маямі разом зі своєю наркозалежною мамою Паулою.

“Служниця”, 2016

Кіно десятиліття

Події відбуваються в 30-х роках ХХ століття в Кореї, яка тоді була окупована Японією. Шахрай на прізвисько Граф пропонує взяти участь молодій і бідній дівчині Соке в афері. План такий: вона під виглядом служниці наймається в маєток до багатої японки Хідеко, яка веде аскетичний спосіб життя.

“Лобстер”, 2015

Фільми 2010-2019

В недалекому майбутньому відповідно до законів Міста люди зобов’язані жити сімейними парами. Тому одинаки піддаються різкому засудженню і направляються в Готель, де вони повинні знайти собі супутника життя протягом 45 днів.

“Одного разу в Голлівуді”, 2019

Найкращі фільми десятиліттяя

Фільм 2019 року режисера Квентіна Тарантіно. Стрічка розповідає історію про телевізійного актора Ріка Долтона 1969 року в Лос-Анджелесі та його дублера Кліфф Бута, і як вони просуваються через мінливу кіноіндустрію.

“12 років рабства”, 2013

Найкращі серіали десятиліття

1841 рік, Нью-Йорк, США. Соломон Нортап — вільний чорношкірий, йому запропонували вигідну роботу у Вашингтоні. Проте його викрали і продали у рабство. Протягом 12 років Соломон переходить від одного рабовласника до іншого, проте він зберігає свою гідність. Це відбувається аж доки Соломон не зустрічається з Семюелем Бассом, борцем з рабовласницьким станом.

“Одержимість”, 2014

Найкращі серіали 2010-х

Молодий і перспективний ударник Ендрю мріє стати відомим. Задля цього він поступає у Шафферську консерваторію, де його потенціал береться втілювати у життя викладач.

“Назови мене своїм ім’ям” 2017

Фільми десятиліття

Фільм режисера Луки Гуаданьїно, знятий за сценарієм Луки Гуаданьїно, Джеймса Айворі та Волтера Фазано, заснованим на однойменному романі Андре Асімана.

“Божевільний Макс: Дорога люті”, 2015

Божевільний макс

Постапокаліптичний екшн-фільм режисера Джорджа Міллера, що є четвертим у франшизі про Макса Рокатанського, роль якого виконав британський актор Том Гарді. «Дорога гніву» є першим фільмом франшизи за майже 30 років, і служить інтерквелом між подіями першого та другого фільму.

“Перед північчю”, 2013

Фільми минулого десятиліття

Минуло 9 років після подій у стрічці «Перед заходом сонця», Джессі і Селін одружені, у них двоє дітей-близнюків і живуть вони у Парижі. Проте час робить своє — їхні стосунки починають холонути, тому вони їдуть у Грецію до друга Джессі.

“Соціальна мережа” 2010

Найкращі фільми минулого десятиліття

Американска биографична драма режисера Девида Фінчера про історію створення соціальної мережі Facebook.

Джерело: Тобіпорада

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: