Міжнародна ортодонтична клініка Impress надає українським переселенцям в Іспанії можливість безкоштовного лікування елайнерами

Screenshot_10

У кожній із клінік мережі Impress в Іспанії пропонують можливість отримати одне лікування на місяць.

Impress, клініка нового покоління в невидимій ортодонтії, надаватиме лікування українським переселенцям, які зараз перебувають в Іспанії, у всіх клініках своєї мережі. Клініка пропонує професійний догляд за здоров’ям ротової порожнини.

Для того, щоб отримати доступ до лікування, необхідно зареєструватися на веб-сайті Impress. Таким чином, на одну з клінік мережі буде призначено одне лікування для українців. При цьому пріоритет буде надаватися неповнолітнім, яких поставлять першими у чергу. Якщо кількість реєстрацій буде більшою, клініки відкриють список очікування, щоб надати допомогу всім, хто зареєструвався. Лікування надається лише тим українцям, які отримали статус тимчасового захисту. Вони зможуть пройти лікування у 16 клініках компанії в Іспанії та продовжити його в Україні в разі повернення.

Халед Касем, головний ортодонт Impress, ділиться: «У таких випадках ми не можемо стояти осторонь. У Impress ми справді віддані своїй спільноті, і намагаємося докласти всіх зусиль, щоб допомогти тим, хто цього найбільше потребує. Це лише мала частина того, що потрібно українському суспільству. У нас є клініки в Україні і багато колег перебувають там, тому ця наша ініціатива для них. Ми сподіваємося, що подібні дії будуть мотивувати все більше компаній продовжувати допомагати українцям».

Також нагадуємо, що у травні клініки невидимої ортодонтії Impress відновили роботу у трьох українських містах: Львові, Хмельницькому та Києві. Клініки приймають усіх, хто бажає розпочати або продовжити лікування невидимими ортодонтичними елайнерами.


Довідково:

Impress — це найбільша міжнародна мережа ортодонтичних клінік, заснована у 2019 році. Мережа клінік Impress присутня у понад ста містах у восьми країнах світу: Іспанії, Великобританії, Італії, Франції, Португалії, Німеччині, Швейцарії, Україні. Impress має найбільшу мережу ортоклінік з повністю діджиталізованими процесами, включаючи власну систему управління клінікою та платформу дистанційного моніторингу лікування.

Європейське медіа про інновації Sifted назвало Impress одним із двадцяти найбільш швидкозростаючих європейських стартапів у 2020 році, а соціальна мережа Linkedin вивела Impress одним із стартапів 2021 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: