На Запоріжжя замість росгвардії прибувають бійці із невизнаної «ДНР»

окупанти
Фото ілюстративне\ з відкритих джерел.

Наприкінці минулого тижня у Запорізькій області помітили зменшення концентрації ворожих сил на тимчасово окупованих територіях. Відбулася ротація загарбників: замість росгвардії на заміну прибувають бійці з невизнаної «ДНР».

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Старух.

Він зазначив, що окупанти продовжать тероризувати цивільних, водночас ЗСУ успішно протистоять ворожим атакам. росіяни продовжують обстрілювати позиції українських захисників із артилерії.

«Інтенсивність бойових дій коливається. Наші захисники трохи посунули лінію фронту, відвоювали клаптик нашої землі. Рано чи пізно, буде наступ і всі землі будуть повернені Україні», - повідомив Старух.

Додав, що на тимчасово окупованих територіях є серйозні проблеми із гуманітрними вантажами, водночас у цих населених пунктах системи життєдіяльності перебуває під контролем місцевого самоврядування, все працює та ремонтується за першої можливості.

«Щодо заяв про референдуми. Окупанти робили ці заяви ще у березні, для піару. Ситуація складна, особливо з гуманітарної точки зору, недостатня кількість ліків, порушено надання медичних послуг. Складнощі з адміністративними послугами. У людей крадуть майно, окупанти викрадають цивільних», - говорить очільник ОВА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: