Навіть 2 сучасних винищувача F-22 змогли би переламати хід війни у повітрі, – військовий експерт

Screenshot_20220609-204342_Chrome

Потреби та постачання зброї до українських захисників еволюціонував. Адже спершу партнери та союзники постачали для ЗСУ партизанську зброю, як от Javelin, то сьогодні вже стоїть питання про надання чи покупку авіакомплексів.

Про це 24 каналу розповів військовий експерт Петро Черник. Він також зазначив, що найімовірніше потужні американські винищувачі нас таки дійдуть, питання лише у часі.

Петро Черник пояснює, що наступна модель літака F-35 – полегшений клон F22, але навряд нам і його передадуть, хоча такі модифікації вже доступні до продажу.

А от літаки F-16 чи навіть F-15, стануть нам цілком прийнятними і потрібними. І на мою думку, "вудочку" вже кинули, пояснює експерт Черник.

"Якщо ви звернули увагу на слова міністра оборони сьогодні, то там в самому кінці є інформація про те, що "ми дивимося у бік авіаційних комплексів і нас цікавлять засоби радіоелектронної боротьби", – додає фахівець.
За словами військового експерта, самої авіації сьогодні замало, вона має йти у комплексі із засобами радіоелектронної боротьби.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: