У Маріуполі росіяни зносять будинки, не розбираючи завалів: загиблих городян вивозять на смітники

9784dce4-864a-4789-9e1f-b8679bd768a8

У тимчасово окупованому Маріуполі окупанти зносять будинки, не розбираючи завалів: тіла вбитих городян прибирають разом з бетоном. Потім російські окупанти вивозять їх як сміття на маріупольські полігони твердих побутових відходів.

Про це повідомив мер Вадим Бойченко у п'ятницю, десятого червня.

Каже, що тіла разом з завалами складують на Лівобережному полігоні ТПВ та на полігоні в Приморському районі, який був виведений з експлуатації ще 2008 року.

«Спочатку окупанти залучали до розбору завалів маріупольців, але, як побачили реальну кількість тіл, які знаходять, вони відразу відсторонили місцеве населення. Завали стали розбирати МНС так званої днр. Зараз вони навіть не намагаються діставати тіла. Просто зносять будинки та вивозять завали разом із убитими маріупольцями. Тому що реальна кількість тіл під завалами зруйнованих будинків – лякає. Майже під кожним зруйнованим будинком від 50 до 100 убитих, а в Маріуполі знищили 1300 багатоповерхових будинків. Тому реальні цифри вбитих у місті, на жаль, можуть виявитися набагато вищими ніж ми повідомляли», - сказав міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: