У рф закінчуються високоточні ракети, - українська розвідка

afe7807-4ac6962-gettyimages-1211621272
ВІЙСЬКА РФ, ФОТО AFP/GETTY IMAGES/ ІЛЮСТРАТИВНЕ

Щоб стримувати військову агресію росії, Україна зараз майже виключно покладається на зброю із Заходу.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький у розмові з кореспондентом британського видання «The Guardian».

Він каже, що зараз триває артилерійська війна. На одну українську артилерійську одиницю припадає 10-15 російських гармат.

«Тому тепер усе залежить від того, яке озброєння нам надають західні партнери», – сказав Скібіцький, додавши, що Україна потребує реактивних систем великої дальності для успішного протистояння російській артилерії.

Також представник воєнної розвідки України заявив про настання дефіциту високоточних крилатих ракет, які використовуються країною-окупантом для обстрілів України. Мовляв, помітили, що росія здійснює набагато менше ракетних обстрілів і використовує ракети Х-22. Це старі радянські ракети виробництва 1970-х років. Це свідчить про те, що в росії закінчуються високоточні ракет.

Проте російські економічні ресурси дозволять країні-окупанту продовжувати війну нинішніми темпами ще протягом року.

«Кремлівське керівництво можливо буде намагатися заморозити війну на певний період часу, щоб переконати Захід скасувати санкції, але потім продовжити агресію. Їхня мета – вся Україна і не тільки», – заявив представник української воєнної розвідки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: