окупанти обстріляли Дніпропетровщину з артилерії й "Ураганів"

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

Російські окупанти обстріляли дві громади на Дніпропетровщині. Били з артилерії та “Ураганів”: дві людини поранені, вони у лікарні.

На Дніпропетровщині знову неспокійно у Криворізькому районі. Російські окупанти вдарили по Зеленодольській та Широківській громадах з артилерії і з "Ураганів".

Двоє людей поранені, повідомив 11 червня голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram. Постраждалих евакуювали в лікарні, їм надається допомога.

"Ніч минула без тривог, але з обстрілами. Ворог знову поцілив по двом громадам - Зеленодольській та Широківській. Пошкоджені будинки, старостат і будинок культури", - ідеться у повідомленні.

Унаслідок ворожих обстрілів села Степове Широківської громади зруйновано кілька будинків. Один із поранених - цивільний чоловік 1980 року народження.

Село Велика Костромка Зеленодольської громади, яке обстріляли "Ураганами", залишилося без світла та газу. Ворог пошкодив газопровід, повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Telegram.

"Там поранено 71-річного чоловіка, в нього наскрізне осколкове ураження ноги. Постраждалий - переселенець з Херсонщини, його шпиталізували. Унаслідок обстрілу в селі пошкоджено будинок культури, два житлові будинки, літню кухню, газопровід", - написав він.

Російські окупанти 10 червня атакували прикордонні території Широківської та Зеленодольської громад у Дніпропетровській області. Били з реактивних систем залпового вогню "Град".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: