У Львові на честь річниці безвізу партійці вручили біометричний паспорт королю Данилу

img_20220611_131908_048-678x381

Сьогодні “Європейська Солідарність” Львівщини організувала захід присвячений 5 річниці отримання Україною безвізового режиму.

До заходу, який відбувся поруч пам’ятника королю Данилу долучилися мешканці міста та депутати “Європейської Солідарності”.

Безвізовий режим в Україні став остаточним оформленням розлучення з Російською імперією. Саме п’ятий Президент України, лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко підписав угоду про безвіз у Стразбурзі 17 травня 2017.

“Безвізовий режим – це не проста формальність. Це – новий вимір свободи. Це – кардинальні проєвропейські реформи. Це – гігантський стрибок від «совка» до європейського майбутнього України! Це те, про що мріяли мільйони українців, і що нам вдалося втілити в життя”, – поділилась депутатка Верховної Ради від “Європейської Солідарності” Софія Федина.

Львів’яни та гості міста мали змогу залишити на карті Європи позначки про власні подорожі. Особливо ініціатива припала до душі діткам, що активно ділилися історіями власних мандрів. Припав до душі львів’янам і найбільший в Україні біометричний паспорт, який символічно прикріпили до пам’ятника королю Данилу.

“Спільними зусиллями, попри усі труднощі та величезну ціну, ми продовжуємо будувати омріяне майбутнє для країни – щоб український народ і українська держава якомога швидше повернулися до родини європейських народів”, – поділився Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: