Росіяни зруйнували другий з трьох мостів до Сєвєродонецька, обстрілюють останній, – ОВА

image (7)
Міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом

Російські окупаційні війська вже зруйнували два з трьох мостів, які ведуть до Сєвєродонецька Луганської області.

Крім того, за словами Гайдая, загарбники звозять в регіон підкріплення з Росії, тож днями бої тільки посилюватимуться.

"Росіяни вночі зруйнували другий міст, що веде до обласного центру, прямо зараз вони масово обстрілюють з артилерії останній третій шляхопровід до міста, росіяни кидають всі сили, аби "відрізати" Сєвєродонецьк. Наступні два-три дні будуть показовими.

Скоріш за все, сьогодні-завтра, вони будуть кидати усі резерви, щоб захопити місто. Можливо, і в інших напрямках, аби контролювати трасу Лисичанськ – Бахмут", - повідомив очільник ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

За словами Гайдая, у Рубіжному ЗСУ накрили командний пункт кадировців.

"ЗСУ дуже вмотивовані, бо більшої мотивації, ніж захищати своїх близьких та землю немає. Мотивація росіян зрозуміла – знищення всіх українців, всіх міст тотально. Тож наші тримають міцно лінію оборони. Ба більше, є проміжкові, але хороші новини. Українські захисники ні на мить не перестають давати відсіч російським окупантам. У Рубіжному їм вдалося атакувати командний пункт з чеченцями", – розповів Гайдай.

Він зазначив, що новини про завод "Азот", який поширюють росіяни, – повна нісенітниця. Наразі приміщення не заблоковане. Бої йдуть на околицях та в місті, проте не всередині заводу.

Загалом, бої за Сєвєродонецьк тривають, дуже важка ситуація в Тошківці, де росіяни намагаються "продавити" лінію оборони, заявив Гайдай. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: