Удар ракети по Тернопільщині: постраждали діти (оновлено)

чортків
Ракетний удар у Чорткові

Вчора ввечері під час повітряної тривоги у Чорткові Тернопільської області сталися вибухи.

Обласна військова адміністрація та мер Чорткова попросили мешканців не залишати укриття, а також не поширювати в соцмережах світлини й відео наслідків повітряного удару ворога.

Мер Тернополя повідомив після вибухів у Чорткові о 22:10, що йому стало відомо про повторний запуск ракет росіян із акваторії Чорного моря, тому попросив не залишати укриття.

Близько 22:30 було оголошено відбій повітряної тривоги в Тернопільській області.

Голова Тернопільської ОВ Володимир Труш попередив, що на час робіт з усунення наслідків ракетного удару по Чорткову у місті тимчасово припинили подачу газу.

Сьогодні вранці місцеве видання Тернопільська липа повідомило, що на щастя, в результаті ракетного обстрілу Чорткова жертв немає. Усю ніч рятувальники та медики надавали допомогу постраждалим, серед яких діти.

Внаслідок удару 22 людини отримали поранення. Серед них є 12-річна дитина.

Важких поранених немає, в основному пацієнти середньої тяжкості. Наразі людей задовільний. Частина з них досі перебувають в лікарні, решту відпустили додому.

Внаслідок ракетних ворожих ударів частково зруйновано військовий та цивільний об'єкт. Постраждали 4 5-поверхових будинків. Також одна ракета потрапила в газову трубу, внаслідок чого трапився витік газу та загоряння. Постачання газу до Чорткова одразу зупинили, але обіцяють відновити до кінця дня.

Зараз міська влада працює над ліквідацією руйнувань та фіксацією пошкодженого майна цивільних громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: