Енергетики відновили електропостачання для 22 тисяч сімей Донеччини

світло
Фото з відкритих джерел

За 13 червня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати обладнання у 22 населених пунктах Донеччини. Це дало змогу повернути світло до осель 22 тисяч родин.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

Протягом доби аварійно-ремонтні бригади повністю чи частково повернули електроживлення у 22 населених пункти Донецької області. Загалом знову зі світлом 22 117 домогосподарства у Бахмутському, Покровському, та Краматорському районах. Зокрема, відновлене електропостачання понад 17 тисяч клієнтів на Торецькому та Бахмутському напрямках, знеструмлених через активні бойові дії напередодні.

Активні бойові дії тривають, обстановка в області залишається складною, особливо на півночі. Постійні масовані обстріли призводять до масштабних пошкоджень електрообладнання та ліній, у тому числі вже відремонтованих. Ми просимо мешканців з розумінням ставитися до проблем з електропостачанням, що можуть виникати через бойові дії. На жаль, обстріли територій продовжуються і від того страждає інфраструктура електромереж та зупиняється робота енергопідприємств.

Наразі без електропостачання залишаються жителі 341 населеного пункту Донецької області. Найскладніші напрямки — Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: