Львівська волонтерська організація доставила по Україні понад сто тонн медикаментів

287498849_398997925517280_872013929583894002_n

Лікарі-волонтери з Християнської медичної асоціації за понад три місяці повномасштабної війни забезпечили ліками та медичним обладнанням понад 120 лікарень та доставили гуманітарну допомогу до більш ніж 90 населених пунктів по всій Україні. Аби продовжувати діяльність, ХМА постійно потребують волонтерів у Львові.

Про це нам розповіли в асоціації.

Лікарі з Християнської медичної асоціації (ХМА), яка до повномасштабного російського вторгнення займалась організацією конференцій, семінарів та конгресів для медиків та усіх зацікавлених, з другого ж дня війни долучились до захисту країни на волонтерському фронті. Завдяки широкому колу контактів серед медичних організацій та клінік за кордоном, ХМА має змогу безкоштовно отримувати та доставляти в Україну необхідні ліки, медичне обладнання та гуманітарну допомогу, які потім розвозить в лікарні, бійцям та усім, хто їх потребує.

Так, за понад три місяці повномасштабної війни росії проти України волонтери ХМА відправили по Україні понад 100 тонн медикаментів, забезпечили ліками та медичним обладнанням понад 120 лікарень та доставили гуманітарну допомогу до більше ніж 90 населених пунктів. Аби це стало можливим, ХМА співпрацювала з понад 200 благодійними організаціями та церквами та зібрала понад 25 млн грн фінансової допомоги.

Окрім цього, асоціація організувала 8 виїзних медичних клінік в уражених регіонах, де лікарі проводили огляд і консультацію усіх, хто потребував допомоги. Деякі з клінік відбулись у співпраці з американськими та казахськими лікарями.

«Наша ціль — врятувати якомога більше життів. Кожна людина гідна і заслуговує на медичну допомогу: будь це солдат в Авдіївці, лікар у Дніпрі, чи бабуся в Чернівцях. І поки є потреба, доти ми не зупинимо нашу роботу, доти ми будемо допомагати усім, хто цього потребує», — зазначив очільник ХМА Рудольф Мигович

Якщо ви бажаєте отримати від ХМА ліки, медичне обладнання, гуманітарну допомогу, заповніть форму або напишіть у Facebook. Також штабу організації у Львові постійно потрібні волонтери для розвантаження та сортування допомоги — для детальної інформації напишіть у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: