Через щільні бої на Херсонщині загинули мирні жителі

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

На Херсонщині тривають постійні бої українських воїнів з російськими окупантами.

Про це повідомляє спікер ОК «Південь» Владислав Назаров.

На території Херсонської області, внаслідок щільних боїв, зокрема у населених пунктах Бериславського і Каховського районів, знищені будинки, вбиті та поранені мирні мешканці, замінована інфраструктура та берег річки, окупанти продовжують мародерство, викрадення місцевих жителів. Отримано інформацію про мінування берегів Молодіжного пляжу в Херсоні.

Ситуація із забезпеченням медикаментами та речами першочергової потреби в заблокованих громадах Херсонщини залишається критично важкою.

На Миколаївщині після ворожих обстрілів вночі по передмістю обласного центру пошкоджено інфраструктуру, у с. Лимани зайнялося поле пшениці, в Первомайській громаді згоріло кілька житлових будинків. Потерпілих немає.

Корабельне угруповання ворожого флоту в північно-західній частині Чорного моря без змін складу і задач продовжує злочинну місію з блокади судноплавства та погрожує ракетними ударами по всій території України. А значить, загроза ракетних атак залишається, вірогідність морської десантної операції через хвилювання моря, вочевидь, зменшена, але не виключена.

За добу підрозділи ОК «Південь» знищили 14 рашистів та 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки та склад боєприпасів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: